Har du spørgsmål, kan du kontakte mig her

    Rikke Kirk

    Ring på 31 60 32 32, og få en snak med mig om hvad du har brug for hjælp til, eller hold øje med mine kurser.


    Brohaven 6a
    8250 Egå

    Tlf.: 31 60 32 32

    rikke@potentialejaegeren.dk

    Om Rikke Kirk

    Jeg arbejder som selvstændig certificeret NLP coach (Neuro Linguistisk Programmering), og brænder for at gøre personlig udvikling inspirerende, motiverende og let tilgængeligt for enhver.

    Der hvor coaching giver mening for mig er, når jeg kan være med til at gøre en forskel i positiv retning for andre mennesker.

    Når jeg ser lyset i folks øjne, når de får de a-ha oplevelser der gør, at de kan tage nye og bedre beslutninger, og dermed tage den styring der skal til, for at nå i havn.

    Mit afsæt

    Jeg arbejder med afsæt i neurovidenskab (NLP), Mindfulness, Mentalisering og forskellige virksomme coaching redskaber, med kommunikation (den du har til dig selv, og den du har udadtil) og mellemmenneskelig forståelse (typologier) som udgangspunkt, og er god til at sætte tingene i et nyt perspektiv, og dermed hjælpe til at skabe nye resultater.

    "Det der glæder mig allermest ved mit arbejde som coach er, når jeg kan se personen gå fra sessionen med lys i øjnene. Når folk oplever store A-HA moments og går fra at være usikre og tvivlende, til handlende, afklarede og opløftede!"


    Dette siger andre:

    Trine Just, Karrierecoach, foredragsholder, underviser, udviklingsekspert, beskæftigelseskonsulent, forfatter, ICF coach.

    Just Job


    Rikke har været en stor inspiration for mig. Og hun besidder en stor faglig viden, som giver mig tillid til at hun ved hvad hun snakker om. Rikkes gode humør og høje energiniveau giver et positivt læringsmiljø samt en stor glæde og fremdrift. Jeg glæder mig til at skulle afsted igen på kursus hos Rikke.

    Marie Loise Steenbjerg

    Senior consultant v. Eltel networks


    Rikke har en utrolig aura omkring sig, som tillader alle omkring hende at skinne med deres lys, som en slags social katalysator. På kurset var coaching nærmest usynlig. Det gled flydende ind i samtalen og ud igen. Men for det trænede coaching øre var det helt klart en behagelig oplevelse.   Rikke er meget nærværende og en god rollemodel. Jeg kan helt klart anbefale Rikkes kurser.

    Hanne Sowinsky, Psykoterapeut, parterapeut og Reikimester

    Reikicenter Thy


    ”Jeg fik en ny energi gennem Rikkes undervisning af hjernens funktion. Jeg oplevede så mange a-ha oplevelser, og mit håb for at finde tilbage til livet efter et længerevarende stresssygdomsforløb blev tændt igen. Rikkes undervisning gav mig muligheden for at lave denne virksomhedsplan om til min rejse tilbage til livet efter tiden med stress, samt håbet på at jeg kunne nå mine drømme på trods af stressen. Det var for mig et nyt liv, da jeg gik ud af døren med redskaber og forståelse af mig selv på en hel ny måde. Jeg bruger det hver uge, og endda også til klienter som sidder samme sted som jeg sad. Jeg har stadig prøvelser. Men alt hvad jeg satte mig for den weekend er sket!   Rikke som underviser er superspændedne, og jeg bruger gladelig hendes viden når jeg har brug for det.Hun er som et opslagsværk – altid en ide til at komme videre med hvad end det drejer sig om. Jeg skal med igen. For nu kan jeg holde fokus på min virksomhed, og jeg ved jo at disse redskaber hjælper mig til at skabe det liv jeg ønsker. Rikke og hendes Business Boost Camp får mine bedste anbefalinger.

    Michel Saxmose

    Domus Danica - Møbler og design


    Jeg fik en større forståelse af mig selv, og den energi jeg lagde i min virksomhed. Jeg fik nogle redskaber der den dag i dag er med til at jeg kan fastholde mine planer, hvilket har givet mig større vækst, som tydeligt ses på bundlinien. Noget af det jeg husker bedst er de super fede refleksioner vi som gruppe kom igennem med Rikke. Der var en god blanding mellem undervisning og gruppearbejde.   Det var en meget intens weekend, men Rikkes måde at flette teori sammen med praktiske gruppeøvelser, gjorde at energien i gruppen hele tiden var i top.   Jeg har taget meget med fra dette kursus, men noget af det største har været det, at vi efterfølgende har hjulpet hinanden indbyrdes i den lukkede Facebokgruppe til at fastholde de mål vi satte os på kurset, samt dele medgang og modgang.”

    Jeanette Frederiksen

    Sanger/Sangskriver/Musikkonsulent


    ”Noget af det bedste er ENERGIEN! Energien fra Rikke som påvirkede os alle, så vi alle satte noget vigtig på dagsordenen. Vi havde alle hver især noget at arbejde med, og Rikke hjalp os med at inddrage hinanden, så vi kunne lære af hinandens processer. Der kom brugbare redskaber på bordet som man kunne tage med sig hjem og arbejde videre med. Omsorg og forståelse: Hvorfor kæmper jeg med mit projekt? Og hvordan kommer jeg videre, både personligt og i forhold til mit arbejde? Rikke er en éner! Hun har en kæmpe viden, som hun er fantastisk til at formidle videre på en levende og inddragende måde. Hun er tålmodig og nysgerrig, varm og åben, spudlende og forstående. Hun var fantastisk til at få os til at føle os trygge i den proces vi hver især gik igennem.”